lej soundboks aalborg

Lej Soundboks i Aalborg

Aalborg er endelig tilføjet som afhentningssted, hvor du kan leje en Soundboks. Konceptet er det samme – intet depositum, lave priser og glade kunder. Vi er nr. 1 på trustpilot med mere end 100 glade kunder, som har givet os 5/5 stjerner. Det håber vi fortsætter i Aalborg!

Da vi introducerede Udlejningsoundboks fik vi mange spørgsmål om, hvorfor vi ikke tog depositum. Det svarer vi derfor på her:
Vi kræver ikke depositum, da vores erfaring er, at det skaber utryghed hos kunden at lægge et så stort beløb. I stedet har vi, i samarbejde med advokater, udformet en lejekontrakt som skaber gensidig sikkerhed for en fair og sikker udlejning. Vores kunder får selvfølgelig lov til at læse kontrakten, inden de skriver under. Såfremt noget, mod foventning, ikke stemmer, rettes det selvfølgelig. Du kan læse vores handelsbetingelser HER. Det er også muligt at få en kopi af den underskrevne lejekontrakt, såfremt det ønskes.

Hvor længe holder Soundboksen strøm?
De officielle tal er 20 timer på halv lydstyrke, og 5 timer på fuld lydstyrke. Batteriet, der kan udskiftes, lades helt op på 3,5 time. Der medfølger gratis 1x batteri og 1x oplader når du lejer hos os. Ekstra batteri kan tilføjes for 49,- kr.

Batteriet kan oplades mens Soundboksen spiller. Festen stopper derfor aldrig pga. Soundboksen – den spiller til den lyse morgen!

Batteriet kan samtidig udskiftes, så hvis Soundboksen skal benyttes et sted uden strøm, anbefaler vi altid, at man lejer et ekstra batteri med. På den måde er du sikker på, at Soundboksen holder hele festen. Det er også muligt at leje flere batterier.

Batteriet passer til alle versioner af Soundboks (1, 2, 3).

Hvad er forskellen på Soundboks 1, 2 og 3?
Den nyeste version af Soundboksen, har en “team-up” feature, som gør det muligt at tilslutte flere Soundbokse sammen, så de spiller det samme musik – trådløst! Vi anbefaler derfor altid vores kunder at leje den nyeste generation, hvis de skal bruge mere end en. Alle vores Soundboks kommer med det nyeste batteri, og batterilevetiden er derfor den samme på alle versioner. Soundboks 3 spiller lidt højere og renere end de to forgående. Alle tre kan uden problemer spille en større fest op. 

Hvordan og hvornår betaler man?
Betaling sker typisk via MobilePay til vores erhvervskonto. Alternativt kan man betale via faktura eller kontant. Lejebeløbet betales først når i afhenter Soundboksen, og har godkendt at den fungerer. Det er derfor også muligt at annullere bestillingen helt op til lejeperiodens start – uden gebyrer

Tags:

lej soundboks aalborg, lej soundboks aalborg, lej soundboks aalborg, lej soundboks ålborg, lej soundboks ålborg, lej soundboks ålborg,

Scroll to Top