FAQ

Image(s) shot and owned by Ryan Valasek.

Ofte stillede spørgsmål til Udlejningsoundboks​

Er dit spørgsmål ikke blevet besvaret? Så kontakt os endelig!
Spørgsmål om udlejning

Det er muligt at hente sin lejede Soundboks i følgende byer:

            Sjælland
 • København K
 • København N
 • København S
 • Gentofte
 • Helsingør
 • Køge
 • Holte
 • Hillerød
 • Farum
 • Ishøj
 • Næstved
 • Slagelse
            Fyn
 • Odense
 • Svendborg
Jylland
 • Aarhus
 • Aalborg
 • Kolding
 • Haderslev
 • Silkeborg
 • Esbjerg
Betaling sker typisk via MobilePay til vores erhvervskonto. Alternativt kan man betale via faktura eller kontant. Lejebeløbet betales først når du afhenter Soundboksen, og har godkendt at Soundboksen og eventuelt ekstraudstyr fungerer. Det er derfor også muligt at annullere bestillingen helt op til lejeperiodens start – helt gratis. Ved festivaler sker betaling også først når vi leverer Soundboksen til festivalspladsen (gælder ikke Roskilde Festival)

Vi kræver ikke depositum, da vores erfaring er, at det skaber utryghed hos kunden at lægge et så stort beløb. I stedet har vi, i samarbejde med advokater, udformet lejebetingelser som skaber gensidig sikkerhed for en fair og sikker udlejning. Du kan læse vores lejebetingelser HER.

Ved festivaler kræves der heller ikke depositum.

Lejer du f.eks. fra lørdag-søndag betragtes det som ét døgns leje. Du behøver ikke aflevere inden for 24 timer efter afhentning. Du kommer bare når det passer dig – dog senest kl 20.00.Booker du en hel weekend, har du mulighed for at komme før fredag og afhente, og må også gerne aflevere senere end søndag. Det kalder vi fleksibel leje. Tjek alle vores priser HER.Såfremt du booker ønsker at leje Soundboksen over en længere periode, kan der aftales rabat.

Afhentningstidspunktet aftales indbyrdes mellem vores udlejer og dig. Såfremt du booker Soundboksen en hel weekend, kan du hente den allerede onsdag eller torsdag i stedet for fredag, uden at betale ekstra. Du kan også vente med at returnere til mandag eller tirsdag. Det kalder vi fleksibel leje.

Du modtager en automatisk SMS inden for fem minutter med svar på, om vi har en Soundboks ledig i din ønskede afhentningsby og lejeperiode. Herefter kontakter vores udlejer dig hurtigst muligt med yderligere information om udlejningen.

Er din henvendelse rettet mod en festival, modtager du også svar inden for fem minutter.

Ja! Vi leverer gratis direkte til sommerens største festivaler – og henter dem selvfølgelig igen. Helt gratis. Det eneste i skal betale, er lejeprisen der starter fra 499,- kr. Intet depositum. Batteri og oplader er inkluderet i prisen. Det findes ikke billigere! Det eneste du skal gøre, er at møde op foran festivalen, på vores aftalte lokation, hvor din Soundboks bliver udleveret. Det samme skal så gøres efter festivalen, når vi kommer og henter Soundboksen igen. Sikkert og nemt – præcis som det burde være. Læs mere HER. 

En Soundboks er bygget til at blive brugt og få lidt ridser, men det er suverænt os der afgør, om mængden af ridser skal kræve et gebyr. Vi har dog aldrig været ude for at kræve et gebyr, så ridserne skal være store og tydelige.

Så kræver vi fuld erstatning for det lejede udstyr.

Ja, man skal bare få en værge til at underskrive vores digitale lejekontrakt.

Spørgsmål om Soundboksen

Lydkvaliteten er forbedret væsentligt på Soundboks 3 og Go. 

Soundboks 3 og Go har derudover en “team-up” feature, som gør det muligt at tilslutte flere Soundbokse sammen, så de spiller det samme musik – trådløst! Vi anbefaler derfor altid vores kunder at leje den nyeste generation, hvis de skal bruge mere end en Soundboks. . 

Alle Soundbokse kan spille en større fest op. 

Læs mere om nyheden Soundboks Go HER

Der er to muligheder. Den klart mest brugte mulighed, er Bluetooth. Du tænder Bluetooth på din telefon, går ind på Bluetooth, og her vil Soundboks så fremgå som en mulighed, at tilslutte til (for eksempel SOUNDBOKS #41254). Den anden mulighed er tilslutning via AUX-stik.

Vi hjælper naturligvis med at tilkoble ved afhentning, så alt spiller når festen starter.

De officielle tal er 20 timer på mellem lydstyrke, og 3-5 timer på fuld lydstyrke for de tre store Soundbokse. Soundboks Go kan spille 10 timer på fuld lydstyrke. Der medfølger 1x batteri gratis når du lejer hos os. Ekstra batteri kan tilføjes for 49,- kr. 

Batteriet kan udskiftes, så vi anbefaler at leje et ekstra batteri med, hvis festen varer mere end 3 timer. På den måde er du sikker på, at Soundboksen holder hele festen. Det er også muligt at leje mere end et ekstra batteri.

Batteriet passer til alle versioner af Soundboks (1, 2, 3 og Go).

Soundboks 1: 121 dB

Soundboks 2: 121 dB

Soundboks 3: 126 dB

Soundboks Go: 121 dB

Soundboks 1, 2 og 3 vejer 15 kg.

Soundboks Go vejer 9 kg.

Efter stor efterspørgelse, åbner vi nu også op for udlejning af lysbar og røgmaskine. Lysbaren kan lyse ethvert festlokale op i de smukkeste farver. Se billede HER.

Lysbaren fungerer særligt godt med røgmaskinen, der får alle strålerne til at kunne ses gennem hele lokalet. Den er derfor et must, hvis man ønsker sig et komplet lysshow.

Kombinationen af en Soundboks, lysbar og røgmaskine er alt du behøver, for at skabe de bedste rammer om en perfekt fest. Med os som leverandør, får du alt samlet på ét sted – også hvis du vil leje den nye Soundboks Go, som er en kompakt version af de større Soundbokse. Den vejer kun 9 kg, og er halv størrelse af en Soundboks 3. Den nye Soundboks Go spiller ligeså højt som en Soundboks 2, og har alle de samme features som en Soundboks 3. 

Vi glæder os til at være en endnu større del af jeres fester!

Skarpe priser

Vi har priser som starter helt nede fra 399,- kr hvor batteri og oplader følger gratis med.

GRATIS LEVERING TIL FESTIVAL

Vi leverer din lejede Soundboks direkte til festivalspladsen, og henter den naturligvis igen samme sted – helt gratis, og uden depositum.

Intet depositum

Vi kræver ikke depositum, da vores erfaring er, at det skaber utryghed hos kunden at lægge et så stort beløb.

Scroll to Top