LEJ EN SOUNDBOKS TIL FESTIVAL

Gratis levering og afhentning direkte til festivalspladsen.

Priser

Alle priser er for en Soundboks 1 inklusiv batteri og oplader.

Hvad siger tidligere festivalskunder?

Sådan foregår det

Bliv klogere på tilbuddet

Skal du på festival i 2020? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig. Vi leverer nemlig alle vores Soundbokse til følgende danske festivaler (klik på en festival, for mere information)

Priserne starter fra DKK 499,- og der er naturligvis intet depositum, når du lejer hos os. Prisen er inklusiv levering og afhentning direkte på festivalspladsen, og batteri og oplader medfølger også. Alt er altså inkluderet, og du skal kun betale det ene lejebeløb.

Skal du på en anden festival? Så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

Bookingerne er allerede begyndt at komme, og vi anbefaler, at man er ude i god tid. lej soundboks festival, lej soundbox festival, soundboks rf

Processen fra forespørgsel til levering er simpel. Vi står for det hele. Det eneste du skal gøre, er at møde op på det aftalte sted, på det aftalte tidspunkt. Så står der en Soundboks klar til dig. 

Når du har sendt en forespørgsel om leje, sender vi inden for 24 timer et tilbud. Når bookingen er bekræftet, skrives du ind i vores system, og du er dermed sikker på at have en Soundboks, når festivalen starter. Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med lejen, er du mere end velkommen til at skrive. Betalingen sker først når Soundboksen er leveret, og i har tjekket, at den er godkendt. Betaling sker via MobilePay til vores erhvervskonto. 

Efter festivalen er slut, kommer vi og henter Soundboksen igen. Både levering og afhentning sker typisk omkring middag. Vi holder typisk på festivalen i 4-5 timer, og i bestemmer selv hvornår i ønsker at komme i dette tidsrum. 

Alt i alt en simpel proces, der er optimeret til, at skabe en god oplevelse for dig som kunde. lej soundboks festival, lej soundbox festival, soundboks 

Ønsker du bare at leje en Soundboks til weekendens fest?