udlejningsoundboks

Genåbning og sommer

Endelig! Sommeren nærmer sig, restriktionerne fjernes og vi kan endelig samles lidt flere mennesker. Det kan mærkes på efterspørgelsen, efter vi det seneste års tid har haft lidt mindre at lave. Den seneste uge har vi modtaget et rekordstort antal henvendelser, og kalenderen begynder at ligne tidligere somre. Det er vi glade for! For det betyder, at flere mennesker endelig kan få afholdt deres bryllup, konfirmation, fødselsdag eller anden festlig begivenhed.

Vi modtager også mange spørgsmål i forbindelse med årets festivaler. Vi afventer naturligvis situationen ligesom alle jer, men kan fortælle, at i som lejere ikke betaler noget før i står med Soundboksen, og har godkendt at alt virker. I kan derfor roligt booke en Soundboks. Hvis festivalerne aflyses, annulleres din booking også, og du mister ingenting (udover en fed festival!).

Vores tre afhentningssteder er som altid København (Sankt Pauls Gade), Gladsaxe og Farum. Derudover leverer vi hele Region Hovedstaden, og selvfølgelig til alle sommerens festivaler – gratis!

Derfor. Book endelig en Soundboks. Du kan altid aflyse igen uden gebyrer eller andet.

Book her:
www.udlejningsoundboks.dk/booking

Tags:
lej soundboks, lej soundboks, lej soundboks, soundboks sommer, soundboks sommer

Scroll to Top