Glade kunder – 4,9/5 på Trustpilot

Hos udlejningsoundboks er vores kunder i fokus. Derfor er vi rigtig glade for at have opnået en Trustscore på 4,9/5.0. Nedenfor er nogle af vores kunders anmeldelser:

Michael Enstrøm:
Har lejet fra udlejningssoundboks 2 gange og skal snart leje der fra igen! Hver gang har været en forføjelse med god samt hurtig kommunikation! Super fedt at man selv kan vælge hvor den skal hentes samt gratis levering til festival er jo virkelig en god service 🙏 selve højtaler spiller perfekt både inde og ude! Kan klart anbefales!
5/5 stjerner

Jeppe Nielsen:
Det var rigtig fedt, at vi kunne leje en soundboks på Vig Festival, da der ikke var nogle i vores Camp, der havde en højtaler at tage med. De er nogle venlige gutter, der har styr på tingene, og prisen på udlejning var helt i orden.
5/5 stjerner

Sophie Aarup:
Kan 100% anbefale Sofus og Mikkel. God service og fleksibilitet – selv i en travl uge under Roskilde 🙂
5/5 stjerner

Lucas Olsen:
Vi lejede en Soundboks til vores studenterkørsel og det var en kæmpe fornøjelse. Den spillede op ligesom den skulle. Fantastisk service fra firmaet!
5/5 stjerner

Alfred:
Jeg lejede en soundboks 2 + backpack af Mikkel til en fødselsdag og alt gik fremragende! Mikkel tilbød endda gratis at afhente, da han alligevel var i området. Prisen er i top, og det er servicen også.
5/5 stjerner

Du kan læse mange flere anmeldelser her:

Scroll to Top