Lej Soundboks til Jelling Festival 2021

Skal du på Jelling Festival i 2021? Vi leverer vores Soundbokse direkte til festivalspladsen, og en af dem kan blive din! Det eneste du skal gøre, er at booke en Soundboks, så kommer vi med den når festivalen starter, og henter den igen når festivalen slutter.

Betaling

Vi ønsker at skabe en så god kundeoplevelse som muligt, og derfor sker betaling selvfølgelig først, når i står med Soundboksen, og har godkendt at det hele virker. Betalingen sker via MobilePay, til vores erhvervskonto. Såfremt du ønsker at betale før, er det selvfølgelig også i orden. Seneste betaling er bare lige inden du smutter afsted med din lejede Soundboks.

Ekstra udstyr

Som Danmarks største Soundboksudlejere, har vi selvfølgelig alt tænkeligt ekstra udstyr til din lejede Soundboks. Herunder vil vi gennemgå de forskellige muligheder:

 • Ekstra batteri
  Over 70% af alle vores festivalskunder vælger at tilføje ekstra batteri til deres bestilling. Det sker selvfølgelig fordi, at en stikkontakt ikke er i nærheden, og derfor er en dobbelt så lang levetid for deres lejede Soundboks, en værdigfuld tilføjelse.
  Pris: 149,- kr. for hele festivalen.
 • Soundlock
  Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en Soundlock til deres bestilling. Men hvorfor er en Soundlock så populær? Det er den, fordi det sikrer at din Soundboks ikke bliver stjålet. Den fungerer nemlig som en lås af din Soundboks. En genial opfindelse, som vi selvfølgelig har købt massivt op af.
  Pris: 199,- kr. for hele festivalen.
 • Backpack
  Denne løsning er skabt til festivaler. Den gør Soundboksen nem at transportere over lange afstande, da den gør det muligt, at bære Soundboksen på ryggen.
  Pris: 149,- kr.

Leveringstidspunkt

Vi leverer altid når festivalen åbner, da det passer langt de fleste bedst der. Levering sker som regel midt på dagen, men eftersom vi skal udlevere 50 Soundbokse, er vi på vores parkeringsplads i cirka fem timer. Der er derfor rig mulighed for, at få afhentet sin lejede Soundboks. Afhentningstidspunkt er når festivalen slutter. Vi har erfaret, at folk ønsker at aflevere deres Soundboks tidligt, og vi ankommer derfor til festivalen først på formiddagen, og bliver der i et par timer. Du kan se en video fra da vi leverede til Roskilde Festival her:
https://www.youtube.com/watch?v=bEBllPRLZc8

Samlet pris

Prisen for hele dette tilbud, er blot 599,- kr. Intet depositum.

Booking

Har vi fanget din interesse? Så book en Soundboks til Jelling Festival, eller en af de andre festivaler vi leverer gratis til, allerede i dag. Prisen stiger løbene jo tættere vi kommer på festivalen, og mens denne artikel er live, er prisen fortsat på sit laveste! Book her:

lej soundboks
Udvalgte artikler
lej soundboks vejen

Bliv udlejer

Vi åbner nu op for ansøgninger til jobbet som udlejer. Vi har allerede mere end 20 fantastiske udlejere landet over, og glæder os til at

Læs mere »

Nye udlejere!

Gennem de seneste uger har vi ledt efter udlejere landet over. Nu er vi klar til, at præsentere vores nye udlejere. Nye lokationer:Bagsværd, Grenå, Gentofte,

Læs mere »