Lej Soundboks til Musik i Lejet 2022!

Skal du på Musik i Lejet i 2022? Vi leverer vores Soundbokse direkte til festivalspladsen, og en af dem kan blive din! Det eneste du skal gøre, er at booke en Soundboks, så kommer vi med den når festivalen starter, og henter den igen når festivalen slutter. Book HER.

Betaling

Vi ønsker at skabe en så god kundeoplevelse som muligt, og derfor sker betaling selvfølgelig først, når i står med Soundboksen, og har godkendt at det hele virker. Betalingen sker via MobilePay, til vores erhvervskonto. Såfremt du ønsker at betale før, er det selvfølgelig også i orden. Seneste betaling er bare lige inden du smutter afsted med din lejede Soundboks.

Ekstra udstyr

Som Danmarks største Soundboksudlejere, har vi selvfølgelig alt tænkeligt ekstra udstyr til din lejede Soundboks. Herunder vil vi gennemgå de forskellige muligheder:

 • Ekstra batteri
  Over 70% af alle vores festivalskunder vælger at tilføje ekstra batteri til deres bestilling. Det sker selvfølgelig fordi, at en stikkontakt ikke er i nærheden, og derfor er en dobbelt så lang levetid for deres lejede Soundboks, en værdigfuld tilføjelse.
  Pris: 149,- kr.
 • Powerbank
  Dette er den ideelle medfølger til enhver festival. Med SOUNDBOKS originale powerbank, har du op til tre fulde opladninger af din telefon.
  Pris: 149,- kr.
 • Soundlock
  Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en Soundlock til deres bestilling. Men hvorfor er en Soundlock så populær? Det er den, fordi det gør det meget svært at stjæle din lejede Soundboks. Den fungerer nemlig som en lås af din Soundboks. En genial opfindelse, som vi selvfølgelig har købt massivt op af.
  Pris: 149,- kr.
 • Backpack
  Denne løsning er skabt til festivaler. Den gør Soundboksen nem at transportere over lange afstande, da den gør det muligt, at bære Soundboksen på ryggen.
  Pris: 149,- kr.

Leveringstidspunkt

Vi leverer altid når festivalen åbner, da det passer langt de fleste bedst der. Levering sker som regel midt på dagen, men eftersom vi skal udlevere mange Soundbokse, er vi på vores parkeringsplads i cirka fem timer. Der er derfor rig mulighed for, at få afhentet sin lejede Soundboks. Afhentningstidspunkt er når festivalen slutter. Vi har erfaret, at folk ønsker at aflevere deres Soundboks tidligt, og vi ankommer derfor til festivalen først på formiddagen, og bliver der i et par timer. Du kan se en video fra da vi leverede til Roskilde Festival her:
https://www.youtube.com/watch?v=bEBllPRLZc8

Samlet pris

Prisen for hele dette tilbud, er blot 499,- kr. Intet depositum.

Booking

Har vi fanget din interesse? Så book en Soundboks til Musik i Lejet, eller en af de andre festivaler vi leverer gratis til, allerede i dag. Prisen stiger løbene jo tættere vi kommer på festivalen, og mens denne artikel er live, er prisen fortsat på sit laveste! Book her:

Udvalgte artikler