lej soundboks

Ny Soundboks – hvad er ændret?

Forventningerne var store, da Soundboks lancerede deres nyeste Soundboks, under navnet \”The New Soundboks\”. Designet er mere stilfuldt, hvilket nogen elsker, mens andre savner det \’rå\’ look. Hos Udlejningsoundboks er vi store fans af det nye look.

Den mest promoverede feature er \”Team-up\” featuren, der tillader op til fem Soundbokse at connecte. En anden fed opgradering, er de nye knopper der sidder på alle fire hjørner. De er blevet blødere, og det er faktisk rigtig smart. Nu kan man nemlig trække den over gulvet, uden den efterlader en stor sort streg, og de normale brugsridser der kom efter kort tid på Soundboks 2\’eren, er ikke længere et problem.

Det nye hul igennem Soundboksen er oprindeligt lavet til at skabe en bedre akutstik. I Soundboks-miljøet bliver der dog allerede nu spekuleret i, om det kan benyttes til at sikre ens Soundboks til fester, på festivaler osv. Der bliver nemlig overvejet, om en såkaldt Soundlock kan køres igennem den, og dermed være fuldstændig sikker. Vi er ved at undersøge sagen, og håber det kan blive en løsning for vores kommende festivalkunder.

Lydstyrken er steget fra 122dB til 126dB. En stor stigning, som vi bestemt har kunnet høre, når vi har testet den. Kvaliteten forbliver samtidig krystalklar.

Vil du prøve en Soundboks inden du køber den, eller mangler du bare noget musik til weekendens fest? Så book i dag på kun 5 minutter.

Scroll to Top