Gratis levering og afhentning.. Levering d. 30 december – Afhentning d. 2. januar

Gratis levering til nytårsaften

Vi leverer din lejede Soundboks direkte til din ønskede adresse, og henter den naturligvis igen samme sted – helt gratis, og uden depositum.

Hvis du er under 18 år

Hvis lejer ikke er myndig (fyldt 18 år), er underskrift ugyldig, og vi bliver derfor nødt til at sikre os på andre måder:

Hvis lejer er under 18 år, kan personen enten lægge et depositum på 5.000,- kr. eller medbringe værge, som underskriver lejekontrakten som lejer.

Sådan foregår det

Bliv klogere på tilbuddet

Mangler du en Soundboks til nytårsaften? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig!

Tilbuddet inkluderer en Soundboks efter eget valg, som leveres d. 30 december, og afhentes d 2. januar. Prisen starter fra blot 349,- kr og der er intet depositum. Der er mulighed for at leje stativ (medfølger gratis ved leje af mere end én Soundboks), mikrofon, ekstra batteri og backpack.

Levering sker direkte til din ønskede adresse, og vi hjælper selvfølgelig med opsætning, tilslutning og generelt alt det tekniske, så du kan fokusere på at holde en fantastisk fest. For at kunne nå alle kunder på samme dag, skal i kunne være hjemme i det 3-timers tidsrum, som vi beder jer afkrydse i kontaktformularen.

Processen fra forespørgsel til levering er simpel. Vi står for det hele. Det eneste du skal gøre, er at stå klar når vi afleverer Soundboksen. Så står der en Soundboks klar til dig.  

Når du har sendt en forespørgsel om leje, sender vi inden for 24 timer et tilbud. Når bookingen er bekræftet, skrives du ind i vores system, samt modtager en kontaktformular, og du er dermed sikker på at have en Soundboks. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med lejen, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe. Du betaler først, når Soundboksen er leveret, og i har tjekket, at den er godkendt. Betaling sker via MobilePay til vores erhvervskonto. 

Alt i alt en simpel proces, der er optimeret til, at skabe en god oplevelse for dig som kunde. lej soundboks festival, lej soundbox festival, soundboks 

1 ,-
Soundboks 1
1 ,-
Soundboks 2
1 ,-
Soundboks 3