soundboks smukfest

Lej Soundboks til Smukfest 2024

Skal du på Smukfest i 2024? Vi leverer vores Soundbokse direkte til festivalspladsen, og en af dem kan blive din! Det eneste du skal gøre, er at booke en Soundboks, så kommer vi med den når festivalen starter, og henter den igen når festivalen slutter. Book HER.

Betaling

Vi ønsker at skabe en så god kundeoplevelse som muligt, og derfor sker betaling selvfølgelig først, når i står med Soundboksen, og har godkendt at det hele virker. Betalingen sker via MobilePay, til vores erhvervskonto. Såfremt du ønsker at betale før, er det selvfølgelig også i orden. Seneste betaling er bare lige inden du smutter afsted med din lejede Soundboks.

Ekstra udstyr

Som Danmarks største Soundboksudlejere, har vi selvfølgelig alt tænkeligt ekstra udstyr til din lejede Soundboks. Herunder vil vi gennemgå de forskellige muligheder:

 • Ekstra batteri
  Over 70% af alle vores festivalskunder vælger at tilføje ekstra batteri til deres bestilling. Det sker selvfølgelig fordi, at en stikkontakt ikke er i nærheden, og derfor er en dobbelt så lang levetid for deres lejede Soundboks, en værdigfuld tilføjelse.
  Pris: 399,- kr.
 • Soundlock
  Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en Soundlock til deres bestilling. Men hvorfor er en Soundlock så populær? Det er den, fordi det sikrer at din Soundboks ikke bliver stjålet. Den fungerer nemlig som en lås af din Soundboks. En genial opfindelse, som vi selvfølgelig har købt massivt op af.
  Pris: 399,- kr.
 • GPS
  Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en GPS til deres bestilling. Men hvorfor er en GPS så populær? Det er den, fordi muliggør at finde Soundboksen igen, hvis den skulle blive stjålet. Vi har aldrig oplevet at miste en Soundboks, hvis den var lejet ud med både Soundlock og GPS. 
  Pris: 399,- kr.

Leveringstidspunkt

– Vi leverer direkte til Smukfest d. 30. juli mellem kl 17-20

– Vi henter igen på Smukfest d. 6. august mellem kl 10-12

Er du ikke på festivalen i de to tidsrum, kan du alternativt afhente på en af vores lokationer rundt om i landet. Book via kontaktformularen, og skriv hvilken lokation du ønsker at afhente ved.

Afhentningstidspunkt

Vi henter alle Soundboksene igen når festivalen slutter d. 06/08 mellem kl 10-12. Vi har erfaret, at folk ønsker at aflevere deres Soundboks tidligt, og vi ankommer derfor til festivalen først på formiddagen, og bliver der i et par timer. Du kan se en video fra da vi leverede til Roskilde Festival her:

https://www.youtube.com/watch?v=bEBllPRLZc8

Samlet pris

Prisen for hele dette tilbud, er blot 999,- kr. Intet depositum.

Booking

Har vi fanget din interesse? Så book en Soundboks til Smukfest:

SMUKFEST

Scroll to Top