soundboks go

Soundboks Go

Den helt nye Soundboks Go er udkommet, og du kan allerede nu leje Soundboks Go! Med sit kompakte design og vægt på kun 9 kg, er den perfekte til festerne der bevæger sig! Lej Soundboks GO HER.

Mini Soundboks?

Den nye Soundboks Go er cirka halv størrelse af Soundboks 3, og vejer kun 9 kg. Det er væsentlig mindre end Soundboks 1, 2 og 3 som vejer hele 15 kg.

Lydstyrke

Det helt store spørgsmål med nye produkter fra Soundboks, er altid lydstyrken. Endnu en gang leverer Soundboks et fremragende produkt – Soundboks Go spiller helt op til 121 dB – samme lydstyrke som Soundboks 2. Det er imponerende taget i betragtning af at Soundboks Go er halv størrelse af de store Soundbokse. Batterilevetiden er også forbedret med en batterilevetid på hele 40 timer ved mellem lydstyrke og hele 10 timer på fuld lydstyrke! Batteriet er det samme som der sidder i de andre Soundbokse.

TeamUP

TeamUP virker også på Soundboks Go, og kan derfor sluttes til Soundboks 3\’ere, og andre Soundboks Go\’s. Dog har den ikke ProPanel, og har derfor kun AUX – dog kan man selvfølgelig stadig tilslutte trådløst via bluetooth.

Pris

Prisen på den nye Soundboks Go er 5.599,- kr. inklusiv strap. Hos os kan du leje Soundboks Go fra 349,- kr. Book HER.

Kan man leje Soundboks Go?

Ja! Vi har anskaffet os den nye Soundboks Go, og den er klar til udlejning overalt i Danmark, og selvfølgelig til alle landets større festivaler, som vi leverer gratis til! Vi glæder os til at høre hvad i synes om den. Lej Soundboks Go NU.

Hvornår anbefales Soundboks Go?

Soundboks Go er en klar forbedring fra Soundboks 1 og 2, da den er halv størrelse, vejer mindre, men alligevel spiller ligeså højt. Samtidig har den dobbelt så lang batterilevetid som alle de andre Soundbokse. Alt i alt er det den perfekte højtaler til de fleste fester, festivaler og andre begivenheder. Dog spiller Soundboks 3 en smule højere, og den anbefales derfor til større fester. Book HER!

God fest!

Scroll to Top