lej soundboks

Lej Soundboks til Roskilde Festival 2024

Skal du på Roskilde Festival i 2024? Vi leverer vores Soundbokse direkte til Roskilde Festival, og en af dem kan blive din! Det eneste du skal gøre, er at booke en Soundboks, så kommer vi med den når festivalen starter, og henter den igen når festivalen slutter. Book HER.

Efter fantastiske festivalssæsoner i 2022 og 2023, ser vi frem til festivalssæsonen 2024. Endnu en gang leverer vi nemlig alle vores Soundbokse til sommerens største festivaler – gratis! Det er et ekstremt eftertragtet tilbud, og vi anbefaler derfor folk, at være tidligt ude med deres bestillinger. Roskilde Festival er som Danmarks største festival, helt speciel. Det er vores største dag på hele året, og vi er utrolig glade for den ekstra store efterspørgsel til netop denne festival.

Årets største festival

Roskilde Festival 2024 er vores største festival, og vi forventer derfor, at alle vores Soundbokse bliver booket. Vi opfordrer derfor alle, til at være ude i god tid – dette sikrer dig også den bedste pris, da prisen stiger jo tættere vi kommer på festivalen.

Betaling

Vi ønsker at skabe en så god kundeoplevelse som muligt, og derfor sker betaling selvfølgelig først, når i står med Soundboksen, og har godkendt at det hele virker. Betalingen sker via MobilePay, til vores erhvervskonto. Såfremt du ønsker at betale før, er det selvfølgelig også i orden. Seneste betaling er bare lige inden du smutter afsted med din lejede Soundboks.

Leveringstidspunkt

Vi leverer altid når festivalen åbner, da det passer langt de fleste bedst der. Levering sker som regel midt på dagen, men eftersom vi skal udlevere mange Soundbokse, er vi på vores parkeringsplads i et par timer. Der er derfor rig mulighed for, at få afhentet sin lejede Soundboks. Afhentningstidspunkt er når festivalen slutter. Vi har erfaret, at folk ønsker at aflevere deres Soundboks tidligt, og vi ankommer derfor til festivalen først på formiddagen, og bliver der i et par timer. Du kan se en video fra da vi leverede til Roskilde Festival her:
https://www.youtube.com/watch?v=bEBllPRLZc8

Samlet pris

Prisen for hele dette tilbud, er fra blot 2.199,- kr. Intet depositum. Batteri og oplader er altid inkluderet, når du lejer hos os.

Ekstra udstyr

Som Danmarks største Soundboksudlejere, har vi selvfølgelig alt tænkeligt ekstra udstyr til din lejede Soundboks. Husk dog, at oplader og batteri altid medfølger gratis, når du booker hos os. Herunder vil vi gennemgå de forskellige muligheder:

Ekstra batteri
Over 70% af alle vores festivalskunder vælger at tilføje ekstra batteri til deres bestilling. Det sker selvfølgelig fordi, at en stikkontakt ikke er i nærheden, og derfor er en dobbelt så lang levetid for deres lejede Soundboks, en værdigfuld tilføjelse.
Pris: 499,- kr. for hele festivalen.

Soundlock
Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en Soundlock til deres bestilling. Men hvorfor er en Soundlock så populær? Det er den, fordi det sikrer at din Soundboks ikke bliver stjålet. Den fungerer nemlig som en lås af din Soundboks. En genial opfindelse, som vi selvfølgelig har købt massivt op af.
Pris: 499,- kr. for hele festivalen.

GPS
Cirka halvdelen af alle vores festivalskunder vælger at tilføje en GPS til deres bestilling. Men hvorfor er en GPS så populær? Det er den, fordi muliggør at finde Soundboksen igen, hvis den skulle blive stjålet. Vi har aldrig oplevet at miste en Soundboks, hvis den var lejet ud med både Soundlock og GPS. 
Pris: 499,- kr. for hele festivalen.

Booking

Har vi fanget din interesse? Så book en Soundboks til Roskilde Festival, eller en af de andre festivaler vi leverer gratis til, allerede i dag. Prisen stiger løbene jo tættere vi kommer på festivalen, og mens denne artikel er live, er prisen fortsat på sit laveste! Book her:

Scroll to Top