Gratis levering og afhentning til Smukfest

Vi leverer din lejede Soundboks direkte til festivalspladsen, og henter den naturligvis igen samme sted – helt gratis, og uden depositum.

Vi leverer direkte til Smukfest d. 30. juli mellem kl 17-20

Vi henter igen på Smukfest d. 6. august mellem kl 10-12

Er du ikke på festivalen i de to tidsrum, kan du alternativt afhente på en af vores lokationer rundt om i landet. Book via kontaktformularen, og skriv hvilken lokation du ønsker at afhente ved. Se alle lokationer HER.

Forskellen på Soundboks 1, 2, 3 & Go

Lydkvaliteten er forbedret væsentligt på Soundboks 3 og Go. 

Soundboks Go er den perfekte festivalssoundboks med sit kompakte design og lette vægt. Samtidig spiller den ligeså højt som en Soundboks 2, og har dobbelt så lang batterilevetid. Sammen med den opgraderede lyd, gør det Soundboks Go til vores anbefalede højtaler til sommerens festivaler.

Læs mere om nyheden Soundboks Go HER

Priser for leje

Vælg Soundboks:

Hvad siger tidligere festivalskunder?

Sådan foregår det

Bliv klogere på tilbuddet

Skal du på festival i 2024? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig. Vi leverer nemlig alle vores Soundbokse til følgende danske festivaler (klik på en festival, for mere information)

Priserne starter fra DKK 499,- og der er naturligvis intet depositum, når du lejer hos os. Prisen er inklusiv levering og afhentning direkte på festivalpladsen, og batteri og oplader medfølger også. Alt er altså inkluderet, og du skal kun betale det ene lejebeløb.

Skal du på en anden festival? Så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

Såfremt Soundboksen bliver stjålet skal lejer erstatte Soundboksen nypris.

 

lej soundboks festival, lej soundbox festival, soundboks rf

Processen fra forespørgsel til levering er simpel. Vi står for det hele. Det eneste du skal gøre, er at møde op på det aftalte sted, på det aftalte tidspunkt. Så står der en Soundboks klar til dig.  

Når du har sendt en forespørgsel om leje, sender vi inden for 24 timer et tilbud. Når bookingen er bekræftet, skrives du ind i vores system, og du er dermed sikker på at have en Soundboks, når festivalen starter. Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med lejen, er du mere end velkommen til at skrive. Betalingen sker først når Soundboksen er leveret, og i har tjekket, at den er godkendt (forudbetaling krævet ved Roskilde Festival). Betaling sker via MobilePay til vores erhvervskonto.  

Efter festivalen er slut, kommer vi og henter Soundboksen igen. Både levering og afhentning sker typisk omkring middag. Vi holder typisk på festivalen i 2 timer, og i bestemmer selv hvornår i ønsker at komme i dette tidsrum.  

Alt i alt en simpel proces, der er optimeret til, at skabe en god oplevelse for dig som kunde. lej soundboks festival, lej soundbox festival, soundboks