Hvornår er en Soundboks den rigtige løsning?

En Soundboks kan bruges i alle sammenhænge. Dog er der arrangementer og fester, hvor den er et must.

Festivaler

Går man rundt på Roskilde Festival, eller en af de andre store danske festivaler, vil man primært se Soundbokse. Det er den ideelle løsning til festivaler, da den kan overdøve nabocampens anlæg, og samtidig spille i op til 40 timer på et batteri. Når man samtidig gør brug af vores tilbud, hvor man får Soundboksen leveret direkte til festivalspladsen, så kan det kun blive en god festival. Det blev det også for de 50 personer der lejede en Soundboks til Roskilde Festival. Du kan se en video fra leveringen her:

Privatfester

For fester op til 75 personer er en Soundboks mere end rigeligt. Det simple i, at man ikke behøver andet end en telefon for at få den tilsluttet, gør den til et populært lejemål blandt vores kunder. Fraværet af kabler gør også, at vores kunder vender tilbage, når de igen skal holde en stor fest. For fester over 75 personer anbefaler vi North Event\’s anlæg, der kan spille 200 personer op.

Konfirmationer

Den helt perfekte løsning til en konfirmation, hvor dansegulvet skal fyldes, og den rette stemning skal skabes. Den kan spille lounge musik i starten, og senere skrues op til lydstyrke 11, og starte en fantastisk fest! Netop dette gjorde to af vores Soundbokse, da de blev booket til en konfirmation. Se med her

Julefrokoster

Skal dit firma eller familie holde julefrokost? Så er en Soundboks det oplagte valg. Mange kunder der lejer en Soundboks i forbindelse med en julefrokost, vælger at få Soundboksen leveret, så ingen behøver at holde igen med alkoholen. Det gør vi naturligvis glædeligt, og henter den også gerne dagen efter.

Bryllupper

Specielt i august oplever vi stor efterspørgelse efter vores Soundboks, da netop denne måned er højsæson for bryllupper. Mange skal blot bruge den til brudevalsen, hvor de ønsker en sikker løsning, mens andre bruger den til at spille til de lyse nattetimer. Begge dele egner en Soundboks sig til.

Fodboldtur

Når man til en fodboldturnering ofte skifter bane, er en transportabel højtspillende højtaler nødvendig. Derfor beslutter mange at leje en Soundboks hos os, da de så samtidig slipper for depositum.

Scroll to Top