Lej en Selfie-flash til din næste fest

Med en Selfie-flash og din Iphone kan du tage sjove billeder til din fest, og skabe glæde og minder med alle dine gæster til festen. Det er en sjov aktivitet der er for mennesker i alle aldre, og fungerer til alt lige fra konfirmationer og bryllupper til fødselsdage, julefrokoster og private events. Billederne uploades automatisk til dine personlige fotos på din telefon, hvorfra de let kan deles eller vises i slideshow. Du kan leje Selfie-flashen separat eller med andet booket udstyr. Den kan blive leveret mod et mindre gebyr, eller afhentet på alle vores lokationer i Danmark. Når festen er slut, pakker du bare Selfie-flashen tilbage i kassen, of returnerer den på adressen hvor du afhentede den. Nemmere bliver det ikke!

Hvordan virker selfie-flashen?

Du sætter blot din Iphone eller anden smartphone direkte i holderen på Selfie-flashen. Herefter indstiller du en timer på 3 sekunder eller mere, afhængigt af hvor længe klargøringen af billedet tager.

Pift stemningen op med sjove aktiviteter og rekvisitter

Alle der booker en Selfie-flash, får et gratis digitalt aktivitetskort med. Kortet indeholder en masse små opgaver, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen eller på anden måde bruges i op pyntningen. Herudover har du mulighed for at købe yderligere rekvisitter og baggrunde i en online tema-shops eller i din lokale fest-butik. En Selfie-flash et er en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Vi anbefaler

Vi anbefaler at du finder en mobil og lader den sidde i selfie-flashen hele aftenen. På denne måde undgår dine gæster at udskifte mobilen fra gang til gang. Dagen efter kan du nemt dele alle billederne med dine gæster.

Scroll to Top