Soundlocks til udlejning

Forberedelserne til næste års festivalssæson er allerede igang, og en af vores erfaringer fra sidste år er, at mange ønsker at leje en Soundlock.

En Soundlock fungerer som en lås, så eventuelle tyve ikke kan stjæle Soundboksen – heller ikke når du ikke er i campen. Vi har købt et større parti af den helt nye version, som sikrer maksimal sikkerhed for dig som kunde. Prisen varierer udfra hvilken festival, Soundlocken ønskes lejet til.

Det er selvfølgelig også muligt at leje en Soundlock til andet end festivaler. Prisen er her DKK 49,-/døgn. Intet depositum.

For at sikre os, at flest mulige kunder får en god oplevelse med vores udlejning, er denne investering helt essentiel. En Soundlock sikrer nemlig, at vores kunder kan tage ud og høre musik, uden at være nervøse for, om deres Soundboks er der, når de kommer tilbage. Det synes vi, er godt for alle parter.

Vi leverer vores Soundbokse (og soundlocks) til sommerens fem største festivaler. Leveringen er gratis, og sker direkte til festivalspladsen. Følgende festivaler er inkluderet i tilbuddet:
– Roskilde Festival
– Smukfest
– Jelling Festival
– Langelandsfestival
– Vig Festival

Vi viser selvfølgelig hvordan Soundlocken virker, når i afhenter den. Vores sortiment af ekstraudstyr er stort, og vi kan derfor tilpasse os præcis til dine ønsker. Læs om vores ekstraudstyr her:

Scroll to Top