Hvordan man sætter to Soundbokse sammen

Vi har ofte kunder der gerne vil leje mere end en Soundboks til weekendens store fest, hvilket ikke er noget problem. Fremgangsmåden er forskellig alt efter om det er en Soundboks 2 eller 3. Derfor tager vi dem en ad gangen.

Soundboks 2:
Såfremt man ønsker at sammenkoble to Soundbokse til hinanden, skal man blot bruge 2x Aux-kabler og 1x Aux-splitter. De to kabler sætter man i hver sin Soundboks, og den anden ende sætter man i splitteren. Så sætter man Aux-stikket i computeren, telefonen, eller hvad man bruger til at styre musikken. Såfremt man har en telefon eller computer med den nyeste version af Bluetooth (5.0), kan man bare tilslutte begge til ens telefon. Man skulle ikke tro, at det blev nemmere, men det gør det. Læs bare , hvordan man sætter to Soundboks 3 sammen.

Soundboks 3:
For at tilkoble begge Soundbokse til ens telefon, tilslutter man den ene Soundboks til sin telefon, og sætter den i \”host\”-mode. Den Soundboks man ikke har tilsluttet ens telefon til, sætter man så i \”join\”-mode, og nu kan du nyde musikken fra begge spillene Soundbokse. Ønsker man at leje flere end to, sætter man stadig en i \”host\”, og resten i \”join\”. Så bliver det ikke nemmere. God fest derude!

Til personalefest på Bakken, satte vi to Soundboks 3 sammen. Dog skulle der også tilsluttes en DJ-pult, hvilket skete nemt via et XLR-kabel. Det kan du se en video af her:

Scroll to Top