lej soundboks aalborg

Nye afhentningssteder! Århus, Aalborg og Viborg

Denne nyhed har vi glædet os utrolig meget til at dele med jer! Vi åbner nu endelig op for udlejninger i Jylland, med vores tre nye afhentningssteder; Århus, Aalborg og Viborg. Alle tre steder er klar til at modtage kunder allerede fra dags dato.

Vi har gennem årene modtaget mange henvendelser om, hvornår vi åbner op for udlejning i Jylland. Derfor er vi glade for, at vi endelig kan åbne op for dette.

Konceptet er det samme. Vi kræver heller ikke depositum på de nye lokationer, da vores erfaring er, at det skaber utryghed hos kunden at lægge et så stort beløb. I stedet har vi, i samarbejde med advokater, udformet en lejekontrakt som skaber gensidig sikkerhed for en fair og sikker udlejning. Vores kunder får selvfølgelig lov til at læse kontrakten, inden de skriver under. Såfremt noget, mod foventning, ikke stemmer, rettes det selvfølgelig. Du kan læse vores handelsbetingelser HER. Det er også muligt at få en kopi af den underskrevne lejekontrakt, såfremt det ønskes. 

Betaling sker også på samme måde. Typisk via MobilePay til vores erhvervskonto. Alternativt kan man betale via faktura eller kontant. Lejebeløbet betales først når i afhenter Soundboksen, og har godkendt at den fungerer. Det er derfor også muligt at annullere bestillingen helt op til lejeperiodens start – uden gebyrer.

Altså. Samme koncept, bare endnu flere steder i Danmark!

Ønsker du at leje en Soundboks i en af disse tre byer? Eller en af vores andre afhentningssteder? Så book nu:

Tags:

lej soundboks århus, lej soundboks aalborg, lej soundboks viborg, lej soundboks, lej soundboks jylland, lej højtaler jylland.

Scroll to Top