trustpilot udlejningsoundboks

160+ anmeldelser på Trustpilot

Efter knap to års udlejning af Soundboks har vi efterhånden fået en del anmeldelser på Trustpilot. Vi er utrolig stolte og glade for, at 96% af alle anmeldelser er 5-stjernet. Vores trustscore er derfor på hele 4,9/5,0.

Vi tror på, at den gode kundeoplevelse gør, at vores kunder vender tilbage. Vi går derfor langt for, at vores kunder føler sig godt behandlet. F.eks. har vi leveret et batteri til en kunde kl 2 om natten, da deres daværende batteri var løbet tør, og de ikke havde mulighed for at lade det op. Kunden, og kundens gæster, var utrolig glade da vi kom kl 2, og vi nød at mærke kundens begejstring over vores service – og selvfølgelig den høje musik der startede igen, da vi var på vej ud i bilen.

Herunder følger et par af anmeldelserne. Du kan også selv læse dem allesammen HER:

Ali, 5 stjerner:
God soundbox og rigtig god service!
Blev opgraderet til en soundbox 3 uden beregning!
Lejede den en hel weekend og fik en dag ekstra med da jeg ikke havde mulighed for at aflevere mandag.

Helt sikkert ikke sidste gang jeg lejer højtalere herfra 😉

Jan, 5 stjerner:
Jeg skulle bruge en Soundboks til en familiekonfirmation her i august og har haft en rigtig god oplevelse med Udlejningsoundboks. Servicen var helt i top og udstyret var i perfekt stand. Soundboksen blev leveret fuldt opladt og samtidig var der styr på papirarbejdet/kontrakten. Alle aftaler blev overholdt og der kom hurtigt svar på alle mine henvendelser ifm. booking, levering og afhentning. Jeg lejer HELT SIKKERT hér igen næste gang jeg skal bruge en Soundboks.

Rasmus, 5 stjerner:
Jeg skulle leje soundboksen weekenden over, og alt kørte som smurt. Jeg måtte afhente på det tidspunkt, der passede mig (endte med at blive en dag før jeg oprindeligt ville leje den) og aflevere på det tidspunkt der passede mig. Alt i alt en fantastisk god oplevelse til en rigtig god pris. Derudover svarer de meget hurtigt på alle henvendelser, hvilket betyder enormt meget, når man gerne vil finde ud af om det er en mulighed at leje en soundboks og til hvilken pris. En soundboks kan klart anbefales til et større arrangement!

Regitze, 5 stjerner:
Mikkel var mega sød og udlejen var helt uden problemer. Jeg fik holdt en fed fest med sygt god musik. Kan klart anbefale at låne 3’eren i stedet for 1’eren eller 2’eren. Den har en vildt fed bas.

Jens, 5 stjerner:
I vanlig stil ukompliceret og alt som aftalt. Det er 3 gang jeg bruger udlejningssoundboks.dk og hver gang har været en succes.

Skal vi også hjælpe dig med lyd til din fest? Så book en Soundboks allerede i dag!

Tags:
udlejningsoundboks trustpilot, udlejningsoundboks trustpilot, udlejningsoundboks trustpilot, lej soundboks, lej soundboks, lej soundboks

Scroll to Top